27 november 2010

Allt gick så fort ...
En strålande solig vinterlördag och husse o matte Maräng var laddade för en promenad. Målet var ett stort stort gärde där Wilma skulle få springa o leka i snön. Men vägen dit tog vi lina på henne.

Mannen hade kameran redo en bit bort och ropade plötsligt "Wilma hit" och hon var ju en fantastisk duktig hund som började springa mot honom direkt, men problemet var att jag var i andra änden med ögonen på nåt annat just då. 

Hon var blixtsnabb...

Jag stupade i backen utan större konstnärlig precision... med höger arm rakt fram och landade med en kraftig duns på bröstkorgen. Det gjorde j***a ont och jag pip-andades en bra stund. Sen blev det svart för ögonen, jag pustade ut på marken och efter att jag rest mig upp insåg jag att det inte kändes helt skönt i axeln...  

En spelning i morgon får nog vara utan lilla mej som just nu äter pepparkakor och värmer mig med hemmagjord glögg... har provat att spela en snutt, men jag kunde inte lyfta höger arm... får se hur det ger med sig, en sträckning helt enkelt som i värsta fall innebär att en ev. sjukskriven vecka och en spelning kan hamna rakt in på hundkontots utgiftslista.

Mannens kommentar?
"Du såg faktisk riktigt rolig ut!"

Jojo....
Här är några mer bilder från dagens lilla spännande utflykt...Vi hörs o syns framöver. Kram på er!
/Mira

3 kommentarer:

 1. Ååååå, stackars dig!! Jag vet hur ont det gör! Scubbe tog ett sånt där megahopp för någon vecka sedan, efter nåt fånigt löv och jag flög en bit innan jag nuddade marken igen. Dock landade jag på fötterna men ont i armen hade jag ett tag...

  Men ja, jag håller ändå med om att det faktiskt SER ganska roligt ut. Mitt ex var ute med vår rottis och fick för sig att springa ner i en backe med honom... Jag skrattade så jag höll på att få ont i magen! Han såg ut som en sån där tecknad figur där benen går i ett hela tiden! Jag trodde jag skulle dö!!!
  Hoppas du klarar dig utan sjukskrivning! Det är inte kul att bli borta från spelningarna ju!

  Krya på dig och stora kramar till dig!
  Ps. Jag har bytt namn på min blogg, så om du vill ändra i din blogglista blir jag jätteglad!

  SvaraRadera
 2. OJ,,,,,,inte skönt :)

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  hos mig
  VÄLKOMMEN att vara med :)
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Riktigt fina bilder...
  och om jag förstår bilderna rätt så tog Mannen bilden 2 sek för tidigt.. =)

  SvaraRadera