26 november 2010

Före och efter ...Jag har gått och klämt på den här idéen ett bra tag, men tänkte lägga fram det bra till mannen ... det var ju inte längesen vi köpte sängen. Men som vi bor nu så är det en alldeles för stor säng till ett så litet rum, och sängborden är stora o klumpiga och där har bara samlats en massa skumma prylar som vi inte vet vad de ska va till ... Och varje gång vi går förbi hörnet på sängramen så tänker man "akta smalbenet, akta smalbenet!!!" Jag har skrikigt högt ett par gånger kan jag lova.

En dag tog jag och pratade lite försiktigt med mannen om den där sängen ... och till min förvåning fick jag medhåll direkt... och jag som hade lagt upp försvaret så noga :-)  
"Ja, jag är så trött på de jäkla hörnen varje gång man går förbi där" sa mannen.
Ja men då så, då byter vi säng helt enkelt!

Här har vi den gamla sängen ...
En väldigt lång utläggning förresten om denna jäkla sängen, men nu är den borta via underbara Blocket och istället blev det vitt vitt vitt!Med lite piff runt ikring o lite snyggare bäddat (ursäkta ...) så blir det fint tycker jag. Rent o snyggt och ett "större" sovrum på köpet! Ska leta efter några små bord på loppis o måla eller kanske en silverbricka med stativ under ... ?

Har ni några tips? Det måste ju inte heta sängbord och vara i samma stil som sängramen.

Så fort husse eller matte går iväg så är det nån som snor platsen. Wilma älskar att burra upp sig i kuddar och köra in nosen under täcket! Var bara tvungen att ta ett kort på henne i morse, hon verkar gilla sängen med!


Kram på er och ha en mysig fredag!
/Mira

3 kommentarer:

 1. Klart Wilma måste provligga nya sängen! Jätte snygg säng! Kan tänka mig att det blir ett helt annat sovrum. Hoppas du hittar några bra sängbord. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Hej! Härligt att byta säng förstår om ni blev trötta på den andra :-) ha en skön helg! Kram Annica.

  SvaraRadera
 3. Vilken skillnad!
  Förstår att du är nöjd.

  Sängbord...Brickbord lät snyggt!
  Sen kan man ju använda gamla udda stolar, sockerlådor, ommålade större böcker på hög.

  Nu fick du visst igång mig på morgonen=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera