15 maj 2011

Syskonkärlek!En lyckad dag med en lycklig hund!
Idag var vi på årsträff för Wilmas syskon och hennes kusiner. Marie och Jörgen på Susedalens kennel är helt underbara och vi hade en toppendag! Wilma fick sina öron trimmade, och det behövdes verkligen efter mina taffliga försök ... :-)

Sen tändes grillen och det fanns tid att bara sitta och prata. Det var så kul att inse att det fanns en massa saker som alla kände igen sig i, Wilmas syskon gillar att; gräva, äta mossa och gräs, borra in huvudet i kuddar och täcken och sätter sig gärna ner vid hundmöten.  Efter trimning var det dags för fotografering av varje hund, Marie charmade varje hund!
Något svårare var det för syskonskaran från Maja o Totte. Hur svårt ska det va att sitta still brevid husse o matte i en sekund? Det svåra är att göra det samtidigt ... :-)Men se där! Yes Wilma, du gjorde det!Kärlek börjar väl med bråk, eller? Wilma får in en kärleksfull höger på sin syster Vilma. :-)Alla hundar gillade den här dagen!Tack Marie och Jörgen för en strålande kul dag!
Jag känner mig taggad och inspirerad!!!

Kram/Mira

2 kommentarer:

  1. Kul att ni hade en trevlig dag. FIN Wilma ser ut efter lite trimning. Nu är det ju bara för dig att "hålla efter det". =) Kram

    SvaraRadera
  2. Hel underbara bilder!visst blir man taggad av likasinnade...

    Ha nu en underbar vår!
    kram wivi

    SvaraRadera