31 oktober 2010


Hej på er!

Det har inte blivit så många inlägg som jag velat sista tiden, men tiden räcker inte till helt enkelt. Jag är så glad att se att ni tittar in och läser hos mig och jag blir så glad för era kommentarer!

Jag och en god vän traskade häromdagen in på Marrakech design. En liten charmig butik i Göteborg helt i min stil. Trevlig personal och mycket som jag skulle velat ta med mig hem.

Jag fick med mig ett par handgjorda skinntofflor, rosa, med pärlor fram. Så söta o ursköna!

Jag hittade också den här lampan som med dimmer skulle göra sig bra i vårt sovrum som ska fixas om lite ... mannen har gått med på att vi ska sälja vår nuvarande sängram med sängbord för att skaffa oss nåt lite mindre.

Sängramen har vassa kanter som vi har slagit oss på ett antal gånger. Jag tror jag slagit i en tre gånger, sen inser man att en gång till går bara inte, fy farao vad ont det gör ... hu.

En sån lampa skulle nog mysa till rummet en hel del, vad tror ni? Den skulle också passa i en stor hall ... om man hade en sån ...





Fastnade för den här pallen ... de hade bara vit i affären, men den rödrosa var fin också.




Ja, fortsättning följer med hur sovrummet kommer att bli. Det är mycket som ska fixas med andra grejer också. Mina föräldrar var på besök här i helgen och pappa ritade på ett lite annat kök än det vi har idag ... bra med proffsiga  resurser i familjen! Så kul att planera för lite förändringar, vi tar det i den takt det hinns med bara.

Kram på er alla!

/Mira

5 kommentarer:

  1. Hej!
    Låter att du har haft det bra!
    Önskar dig en fin kommande vecka!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Dom lamporna var fina!
    Låter inte helt skönt med en sänggavel som man slår sig fördärvad på.
    Det är sånt man kan reta sig till vansinne på=))

    Spännande med köket!
    Fick jag välja något i min lägenhet som skulle göras om så är det just köket.
    Galet opraktiskt gjort hos mig...

    Må gott i veckan/
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Å ja! Marrakech design har så himla mycket fint i sin butik. Den sittpuffen tycker jag är så snygg.

    Vi ska också gå igång med sovrumsrenovering. Ska blir himla skoj. :-)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du har hittat bra böcker. Canis böckerna är absolut bra. Annars kan jag varmt rekomendera Maria Hagströms bok "från valp till stjärna". Inte lika mycket klickerträningen i detalj men utgår från de principerna, alltså positiva metoder.
    Kenzo fäller också otroligt mycket, känns som man är igång med dammsugaren var och varannan dag. Ja vem vet, det e kanske dags för löp nu. Hon börjar bli stora tjejen. Ha det bra. kram

    SvaraRadera