5 september 2010

Oj vad en helt vanlig söndag kan innehålla.... Jag är nog inne i en "inte spara på en massa saker som jag inte ändå behöver" -fas just nu, Lite feng shui "Rensa i röran", en bok som jag kan varmt rekommendera. Sista dagarna, trots ett tufft schema på jobbet, så har jag helt plötsligt kommit till insikt.

Det ska vetas att jag GILLAR att städa hemma, o idag så var det storstädning! Allt skulle synas. Vad gör den prylen där, behöver jag den, ok, jaha, var ska den ha sin plats då, eller ... Hej pryl , varför har du tagit så mycket energi utan att ge nåt tillbaks...? I sopen med dig! Inga krusiduller!

Gud va skönt! Garaget, klädkammaren o andra delar av huset har inte gått säkra o jag njuter när jag får en gnutta mer ordning!

Mitt på dagen var det hundkurs med en massa nyttiga övningar, att inte sticka fram o hälsa på andra hundar, att stanna trots att matte viftar hej vilt med armarna i vädret och att gå fint brevid matte o kika upp ... utifall det eventuellt skulle kunna fås en liten bit köttbullebit! Det var så kul och det gick bra. Tjoho! Väl hemma så övades det vilt bland alla övningar från kursen o hon var strålande vår Wilma!

Inga bilder idag, har bara städat, njutit o övat med Wilmis. O så blev det tacos... mums!

Önskar er alla en fin kommande vecka!

Kram/Mira

11 kommentarer:

 1. Hej Mira!
  Låter att du har varit en riktigt duktigt tjej idag :) Jag vet inte hur många har skrivit idag att man rensar hemma...jag som har haft en slapp dag:/ Så imorn får det blir nya tag!
  Har nu så bra start på veckan!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Den där boken har jag hemma i hyllan men är alldeles för fäst vid mina prylar - tänk om jag behöver den sen när jag har slängt den?

  SvaraRadera
 3. Tack för dina varma ord inne hos mig.
  Vad kul det är på hundkurser och man blir ju så stolt när hunden är med på noterna som Wilma verkade vara.
  Rensa i röran är ingen dum bok alls, tyvärr har jag ibland lite svårt att just sätta igång med rensningen.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig känsla det är när man är på ett sådant rensar-humör! Tänk vad mycket onödigt man samlar på sig.
  Kram, Jenny

  SvaraRadera
 5. KUL att ni kommit med på en bra kurs med Wilma. HUnddagiset verkade ju inget vidare så det vra kanske lika bra att ni kom därifrån fort=) De är inte alltid så charmiga i den åldern wilma är i just nu men det är bara att försöka ta sig igenom det och ni verkar vara på god väg! Tack för ditt grattis, i helgen blir det utställning på Sofiero (helsingborg). Ha det fint.

  SvaraRadera
 6. Halloj! jag skulle verkligen behöva ha den boken, det börjar gro igen här, jag tycker jag rensa och rensar men det är alltid nytt efter ett tag igen, konstigt ;-)

  ha det gott! Kram Annica.

  SvaraRadera
 7. Hej Svejs! Det låter som en toppenhelg! Både att få städat och gå på en lyckad hundkurs....Kul att det går så bra med goa Wilma!

  Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Therese

  SvaraRadera
 8. Hej Mira!
  Hoppas din vecka har börjat bra! Själv har jag haft greja-dag hemma idag!
  Har en skön kväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 9. Hej Mira!
  Nu har du en överraskning att hämta hos mej!
  Kram Eija

  SvaraRadera
 10. Hej! Tack för din hälsning! Du får visa sen om du målar din svarta krok!
  Har det bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 11. Hej! Vad skönt det låter att rensa upp lite... Man samlar lätt på sig så mycket onödigt! Roligt att du vill vara med i min tävling :) Kram/Annie

  SvaraRadera