8 september 2010

Ett award och sju saker om mig som ni kanske inte visste....

Så stolt som en tupp jag blev då jag igår fick ett blogg award av Norrfrids Eija ! Tack så mycket Eija för det, vad glad jag blir!

Det innebär att jag ska bekänna sju saker om mig själv, och nåt ni kanske inte visste om mig möjligen ...

Här kommer dom...

1. Jag började spela dragspel när jag var 8 år. Min pappa o jag gick på kvällskurs och jag fick ha ett lite mindre dragspel men bälgen nöp mig hela tiden i magen minns jag :-) Lite klumpigt var det så jag bytte senare till att spela durspel och spelar även nyckelharpa.

2. Min favoritsysselsättning som mindre var att sitta vid skrivbordet med alla mina doftblock, suddigum o pennor och rita o designa egna kollektioner av kläder o smink. jag tillverkade också tavlor med löv som jag "ramade in" men maskeringstejp och gick runt till grannarna o sålde mina alster! Målade också fjärilsmakaroner med nagellack och gjorde broscher av. Sålde jag också förstås, de fanns att köpa i mammas frisersalong.

3. Jag gillar att städa!!! Det rensar huvet och jag får energi av det. Jag är en riktig hemmatjej, det finns så mycket kul att pyssla med hemma och jag blir inte rastlös av att va hemma flera dagar i sträck om det skulle va så.

4. Jag har spelat fiol sen jag var 10, alltså i 25 år nu, gulp! I början var det bara folkmusik som gällde och jag blev sur på mina fiollärare som "tvingade" mig att spela klassisk musik och vara med i skolans orkester. Jag höll på att sluta spela fiol då. Det komiska är att jag idag både är utbildad fiollärare och jobbar proffessionellt med att spela i symfoniorkester! Jag tycker jag har världens bästa jobb och utan ett stort tålamod, ett brinnande intresse och en gnutta tur hade jag inte varit där jag är idag.

5. Jag sprudlar av idéer och har många påbörjade projekt och många tankar på projekt som ligger och väntar på att förverkligas. Jag har därför svårt att veta i vilken ända jag ska börja ibland.

6. Jag ser mig som en varm o ärlig person som vill se allt goda i varje person jag möter. Jag tycker jag är en bra lyssnare, bättre än på att hålla låda själv. Ibland är jag för snäll och har svårt att säga ifrån, det jobbar jag med hela tiden. Ogillar när folk jämför sig med varann, beror kanske på att jag själv jobbar med att försöka vara den person jag vill vara utan att bry mig om vad folk ska tycka.

7. Min dröm är att nån gång i framtiden bo i ett härligt hus med ett litet gårdshus brevid, där jag kan ha en liten sommaraffär och kafé.

Det var det! O så ska jag skicka detta award vidare till sju andra bloggare som jag gillar mycket.
Om ni som fått detta award redan fått det av nån annan så känn ingen press att anta utmaningen att skriva sju saker igen, ta i såfall bara åt er av äran att jag gillar er blogg!

Kenzo´s blogg

Infing funderar

Ellas Inspiration

Huset vid ån

Hemma på Kråkered

Home nr. 1

Fyra årstiderHa en skön vecka önskar jag er alla som läser min blogg!

Kram/Mira

11 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir, tack! Ska bara klura ut 7 saker först:) ni gör ett jätte bra jobb med Wilma och vissa saker tar verkligen sin tid! Var riktigt stolt över era framsteg! Ha det fint! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Mira!
  Grattis till awarden och vilka intressanta saker du berättar om dig själv:) Tror att du spelar i samma orkester som min bonusdotters kompis Alicias mamma;) (GBGs Symfoniorkester?)

  Tusen tack för att du skickar den vidare till mig! Har fått den några gånger o berättat om mig själv så jag nöjer mig med att ta åt mig äran:)

  Ha en bra dag!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Ohhlalla...den tackar vi för så jättemycket!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Mira!
  Vad roligt att läsa saker om dig! Lustigt, jag spelade också fiol när jag gick i skolan.
  Önsar dig en trevlig onsdagkväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 5. Grattis och ha en riktigt skön kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men vilka talanger du hade!!! Så trevligt att få veta det :)

  kram

  SvaraRadera
 7. Hej igen Mira!
  Javisst kallas hon A-C:) Där ser man, ibland är världen liten!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Tusen Tack för att du tänkte på mig. Självklart tar jag emot den med glädje o tacksamhet, men jag blir lika glad om du bara kikar in ändå....


  Vad roligt att få läsa lite mer om dig....
  Hälsa gosiga Wilma med en liten puss.....
  Kram Therese

  SvaraRadera
 9. Hej Mira!
  Hoppas du har haft en bra dag!
  Jag spela fiol i skolans orkester och när jag började högstadiet så fanns det ingen orkester där och då började ju andra indressen också:) Det var synd för vi hade en familjebekant som byggde fiol och han hade sagt att om jag fortsätter så skulle han bygga mig en egen fiol och om man tänker nu så hade det varit nått jättehäftigt. En rysk dragspel har jag också. Den fick jag från min pappas morfar, den har jag aldrig lärt mig att spela.
  Önskar dig en mysig kväll!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 10. Hej Mira!
  Ja, nån av era konserter får vi försöka gå på, ska hålla utkik efter dig o Alicias mamma då;)

  Ha en trevlig helg!

  kraam Jenny

  SvaraRadera