4 februari 2014

På lite shopping i Kungsbacka

Nu har lilla Charlie blivit 7 veckor gammal. Idag trotsade vi förkylningsmonstren som finns överallt just nu och åkte till Kungsbacka Outlet. Bra ställe att strosa runt på för allt ligger utomhus fast, ja, butikerna ligger under tak då förstås, men det är glest med folk här under veckorna. 
Bra för oss just nu!

Mamma hade nämligen ett ärende just hit. Några flata och djupa tallrikar av Rörstrands Swedish Grace fick följa med hem. Det är ett direkt resultat av (för) mycket "ögonshoppande" av ammande mamma med en massa tid att fundera på - t.ex som att byta ut porslinet mot lite nytt.

Jag hittade också några bodysar på rea från Polarn & Pyret. På hemvägen köpte vi med oss thai-mat. Efter det passade det väldans bra att vila lite i soffan.


Vad kul det är med kläder nu till den här lille gossen! Samtidigt som jag gillar färger på honom så tycker jag att det är riktigt gulligt med naturliga nyanser. 

Lite naturvitt, ljusbrunt och ett par "baggy" byxor i gråbrunt. Som en söt liten farbror liksom. 
Och vet ni? Han är faktiskt farbror redan. Räkna ut det ni om ni kan! ;-)


Lite pirrigt är det fortfarande att vara ute såhär och samtidigt tajma in Charlies sov- och mattider ... för de finns inte ännu. Men - det gick fint idag. Lite mjölk på flaska och lite ammande i bilen och så en snabb mamma som sedan Charlies ankomst har blivit väldigt effektiv när den stunden infinner sig ;-)

2 kommentarer: