12 maj 2013

Denna tålmodiga väntan ...

Hela våren har varit en enda stor väntan för mig. På flera plan. Och därtill kommer den evighetslånga väntan på våren och värmen, men nu känner jag att våren är här för att stanna!

Ni som brukar kika in här kanske undrar vart jag tagit vägen. Det undrar jag nämligen själv.
Greppat kameran flera gånger, formulerat inlägg och haft olika projekt i huvudet, men nej ... det går inte. Då har jag bestämt att så får det vara, för jag vet att lusten återkommer när tiden är inne. Det är trots allt väldigt roliga saker som händer i mitt liv just nu men all kraft går tydligen åt till att vara i nuet, äta, sova och jobba.


Utanför vårt hus blommar körsbärsträden. För att kunna stå ut att vara en blomma på dessa träd krävs en lång väntan och ett enormt tålamod. Att under ett par dagar varje år slå ut med sina blommor och vara så där sagolikt vackra, för att sen tappa sina blomblad och vänta ett helt år för att få blomma igen.

Detta blir mitt bidrag till söndagsbilden inne hos Fabriken.

4 kommentarer:

 1. Underbara körsbärsblommor. De är såååå vackra.

  Ibland är det så för en, man känner inte för att blogga och så får det vara. Man måste verkligen känna för det. Vi som läser finns ju kvar ändå

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad skönt att höra från dig!:) Älskar de träden, så vackra! Man måste ju känna efter själv hur man hinner och kan titta in här men alla brukar vara så tålmodiga här och väääntaaar:)
  Önskar dig en bra start på veckan!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 3. Vacker bild, älskar ljuset som strilar genom grenarna. Och som Teres säger här ovan, ibland känner man inte för det helt enkelt och då slipper man :D
  Ha en fin kväll och lycka till med det där du har på gång <3

  SvaraRadera
 4. Vad vackert den blommar körsbärsträdet och vad härligt med en massa postiva saker i ditt liv,

  Ha det gott. Lissen

  SvaraRadera