5 januari 2013

Nu och framåt

Att gå in i ett nytt år känns alltid spännande, men för mig känns just det här årsskiftet lite extra spännande. Förra årets sjukskrivning har satt sina spår i min kropp och själ och nu känner jag att jag ska göra en nystart. Nu kan inget stoppa mig. Det skulle i så fall bara vara jag själv.

Och jag har insett att när man drabbas av hemskheter och bakslag så är det faktiskt helt naturligt att känna sig ledsen. För vi vill ju alla må bra, känna oss friska och starka. Det är viktigt att våga känna efter men att sen ta kontrollen över det man kan ta kontroll över och lita på att det man gör för att komma framåt leder till något bättre - även om det tar tid.

Kroppen ljuger aldrig men våra tankar och känslor är alltid en tolkning av verkligheten. Våra tankar är inte alltid verkligheten. Genom att ändra våra tankar i den riktning som gynnar oss så kan vi skapa en verklighet där vi mår som allra bäst.

Inhandlat vackra tygböcker att skriva i och börjat att läsa denna bok. Det känns skönt. Poletten har trillat ner och nu kör vi!


"Lycka nu" av Titti Holmer

tavla, tulpaner,

Tulpanerna är givna här hemma så fort det står januari i almanackan och den fina tavlan från duktiga Louise står just nu och pryder byrån i köket. Jag har tagit skott från doftpelargonen och satt i vas. Doftar citrus när man rör vid bladen, härligt!

4 kommentarer:

 1. Jaaaa, livet är här och NU!! Kööööör på!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tack Anna, ja nu kör vi!
  Kram ♥ :-)

  SvaraRadera
 3. Så är det!
  Jag tror på att släppa fram det man är ledsen över för att kunna ta sig igenom det.
  Och starta om.

  Heja till din nystart=))
  Kram Hannis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hannis för dina hejarrop!

   Kram ♥

   Radera