26 mars 2012

Ivrig väntan ...

Det är med ett leende jag läser era kommentarer, så roligt att ni gillar den nya headern och att det är positivt att smälla upp ett foto på sig själv! Smickrad!  ♥

Jag skrev ju igår att det är snart dags för mig att börja jobba FÖR att jag får så många tokiga idéer här hemma... Idag var jag på Scandinavian Photo och HÖLL i denna sköna pjäs!
 via firstfoto

Eftersom D800 är ny och det finns stor efterfrågan på den så hade de bara ett ex inne så jag fick klämma och känna lite. Jag hade velat tagit den och stuckit ut genom dörren, men ett mycket sympatiskare sätt (och hederligare) är att sätta upp sig på väntelistan. Så blev det.

Jag köpte min första systemkamera i oktober 2008, hade ingen aning om vad det riktigt innebar men ju mer jag lär mig, desto roligare blir det. En annan idé som jag fick här hemma resulterade i en anmälan till en fotokurs, men vet inte än om jag kommer in... känns i vilket fall väldigt spännande!

Solen sken här idag och grillen bjöd på baconlindad älgrulad med bearniesesås
(färdigköpt sås vill tilläggas ... !)
På kvällskvisten knackade det på dörren och det var våra kära fina grannar, tillika de bästa hundvakterna i världen, som undrade om vi ville hänga med på en promenad runt vår fågelsjö. Wilma älskade frågan och hon sprang ikapp med två hundälskande barn och så tog hon gärna en omväg via alla sunkdiken ... nu sover hon som en drottning, en väldigt lycklig sådan!


Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Jag tycker oxå headern och bilden var jättefina!
  Och söt är lilla vovven som vanligt.. Mina har heller inga problem med att ta ett bad i sunkdiken :)
  Jag hade oxå velat lära mig ta kort. Den kursen jag skulle gå blev inte av.
  Kramis Suss

  SvaraRadera
 2. Ja va duktig du är! hur gjorde du den....känner att de blir alltid den samma tråkiga.....så kul med kameran...men ännu roligare som ovan skrev att få gå en kurs och lära sig alla inställningar...

  Ha en ljuvlig dag!
  kram wivi

  SvaraRadera
 3. Hej Mira!
  Jag skulle behöva gå en kurs för att lära mig systemkameran, kör fortfarande bara på "auto-knappen";)

  Härlig bild på Söt-Wilma!

  Ha det bra,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera