6 december 2011

Tack tomten!JAAA!!!! Tack tomten, kanske ingen snökanon direkt men marken var lite vit iallafall! :-)
Vi tog favoritrundan runt vår fågelsjö. Wilma åt snö, nosade på snön, nös av snöpudret och blev själaglad åt en nygjord stooor snöboll som hon glatt kramade om och plattade till marken. Hon rullade sig i snön, det hon missade just då var att det sluttade nerför i ett SUMPDIKE så ... jaja, inget nytt för varken henne eller mig, hon blev genomblöt såklart och luktade lite konstigt ... :-)

En promenad med många glada skratt så nu känner jag mig pigg och redo för att öva lite fiol och ikväll bär det av till jobbet. Skönt att vara ledig på dagen ibland!

Uppdaterat:
Jag kikade in på min facebook ikväll. En musikervän i Stockholm hade skickat mig denna ihopklippta, roliga bild på facebook efter att ha sett Wilma med sin snygga halsduk idag. Han har en hane av samma ras och vi har väldigt lika upplevelser av att ha denna underbara ras! 

Visst är dom söta ihop!

3 kommentarer:

 1. Putte-liten så vacker hon är!! Så gott det ser ut med halsduken! Och lustigt nog såg jag liksom "inget fel" med den bilden, det måste vara för att jag är lika hundgalen, eller hur? Man ser dem som människor :)

  Hoppas ni har det bra och tro att jag är avis på er som har snö! Här är det bara isande kallt och blåsigt!!
  Stoor kram!

  SvaraRadera
 2. Tror nog att dom där två skulle kunna bli dödspolare :) Har kikat runt lite i din blogg nu och måste säga att jag är imponerad av så många fantastiskt fina bilder! Vilken konstnär!! :)

  SvaraRadera
 3. Vad glad jag blir!!! Tack! Ja, nu mååååste vi ses snart!!!

  SvaraRadera