1 december 2011

Lussekatter


Hej på er!

Så kul att se att ni är fler som kikar in här hos mig! Jag har själv hittat flera nya bloggar som jag blir inspirerad av och dom hamnar bums i min blogglista här till höger!

Nu ska jag bege mig till mataffären för idag ska bakas lussekatter. Gäller bara att komma ihåg saffran vid kassan ... :-)
Hittade ett recept här med kesella i så det ska nog bli saftigt och gott. Om ni annars har ett kanonrecept på lussebullar så får ni gärna delge det. Finns säkert en hel massa knep för att få dom så där extra saftiga och pösiga som man vill ha dom!

Vi synes!

4 kommentarer:

 1. Kesella i saffransbullar är kanongott! Fast det där med att komma ihåg saffran vid kassan är knivigt. Hade själv tänkt bara redan igår, men vaknade då med en axel som kändes långt ifrån som den skulle. Hoppas kunna baka till helgen i alla fall. Ha en fin dag & lycka till med baket :)

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Jag har ett supergott recept, men nu ligger det nerpackat så jag lovar att skicka över det när jag kommit på plats i veckan som kommer :)

  Ta hand om dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Du har helt rätt - katterna med kesella blir bäst! Måste komma ihåg saffranet vid kassan nästa gång, annars blir det andra bullar!
  Eija

  SvaraRadera
 4. Ja kesella är tricket å så inte för länge i ugnen - fasiken va gott!

  SvaraRadera