9 maj 2011

Veckan som kommer ...

Veckan för mig nu är "ledig" med en massa tid för att ha kul med Wilma och att fixa trädgården... och att öva inför nästa veckas program (men det känns väldigt långt bort ! :-) )
Idag tog Wilma o jag en riktig långpromenad på 2 timmar och sen ville hon bara soooova... mötte en matte med en hanhund som blev jättestressad när det kom på tal att hon löpte.... 

Veckan innehåller annars en massa sol (kan jag hoppas) och inköp av en pallkrage för kryddväxter och sallad, träff med en kär gammal vän och studioinspelning för kommande skiva med Björn Skifs.
På Lördag ska vi åka på årsträff med Wilmas kull och träffa hennes syskon..... varsamhet vad gäller hennes manliga syskon dock då hon är i höglöp precis vid träffen... :-)  Men så kul det kommer att bli, ser så fram emot det!


Tyvärr så har vi väl kommit på sné med lydnadskursen för Wilma, hon löper och dessutom så känns det som vi gått lite fort fram men skam den som ger sig ... vi tränar ute på gräsmattan o gosh vad hon e duktig! Det vankas leverpastej, så ok, det kan vara ett skäl nog!

Kram på er! /Mira

1 kommentar:

  1. Det är bara att traggla på. Precis som du säger, skam den som ger sig.
    Kram Malin

    SvaraRadera