4 oktober 2010

Borta bra ...

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från turnén. Jag har ätit god mat och druckit underbara viner, pizza såklart också, skam vore väl annars, hehe. Och vad sägs om en carpaggio med ruccola, permasan och olivolja, mums!

Vi hade konserter i Merano, Verona och Frankfurt. En ganska så intensiv resa men lite seightseeing har vi hunnit med, i alla fall i Verona.
I Merona spelade vi i Kurhaus, ett gammalt bad anar jag som gjorts om till konserthall. Häftigt och med en massa vackra detaljer.
Merano ligger i en dal med maffiga berg runt omkring, molnbeklädda. Synd vi hade regn den dagen, men det var imponerande iallafall.I Verona kikade vi förstås på Romeo o Julias balkong! Så mycket vackra hus överallt och en fin fontän mitt på torget.


Frankfurts Alter Oper var plats för vår sista konsert.Lustigt ...där står det stolt och glänser mitt i en stad som det nu byggs upp helt andra byggnader i. Gör ont i hjärtat att se det ...Ingen turné utan en bra avslutning. ett flott hotell med en ännu flottare bar gjorde att många av oss i orkestern skapade dansfeber och partystämning den kvällen! Barpianist och draaaag! Det är väl mest stämningen som syns i detta kort. Tyvärr hade jag bara med min lilla kompaktkamera, så alla kort blev mer en dokumentation än en fröjd för ögat.


Trött men glad att vara hemma igen. Kul med turné, borta bra men hemma bäst stämmer oftast!
Nu har jag en ledig vecka med mycket hundträning, jippi!

Ha en skön vecka, så syns vi snart!

Kram/Mira

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Oj vilka fina byggnader det finns runt i världen! Hoppas du har haft en skön kväll! Önskar dig en trevlig tisdag!
  Kram Sirpa
  Ps Jag har en liten utlottning hos mig!

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem!
  Jag blev ressugen av dina bilder!
  Vill i väg igen=))
  Men hemma är bäst faktiskt.
  Kan tänka mig att du ser fram emot hundträning!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem!!!
  Vilka byggnader!!!!
  Ha en fin dag.
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. Hej! Tävlingslydnaden är ju det roligaste som finns:) Jag kan verkligen rekomendera Mona då hon har lång erfarenhet och legat som ett av Sveriges toppekipage flera år på rad! Hennes träning passar mig då hon jobbar belöningsbaserat! I dina trakter kan jag även rekomendera canis avd Göteborg! Där kan du boka privat träning för Lena Gunnarsson! Kolla in canis.se och gå in under avd Göteborg! Hör av dig till mig om du behöver vidare hjälp eller råd! Ha det fint!

  SvaraRadera