19 september 2010

Tillfriskning o ett award

Söndagar innebär nuförtiden hundkurs. Jag var väldigt hängig när vi åkte dit, min förkylning hänger sig kvar men det blir bättre o bättre. Men efter en dryg timmes övande med inspirerande kurskamrater o roliga, glada hundar så åkte jag därifrån lite piggare!

Idag var Wilma såååå duktig, det känns som kursen har betytt enormt i vår utveckling tillsammans. Man är så stolt över hunden men jag blir också lite stolt över att jag själv blir duktigare o snabbare på att reagera.
Vi har dessutom fått en övningskompis, en svart blandraskille som heter Boy. Vi ska träffas o träna tillsammans, det är ju helt kanon! Dom passar varann perfekt och har blivit ett "par" på kursen!

Jag har fått ett award till! Tack gulliga Jenny på Kråkered ! Jag ska välja tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, välja ut en av mina favoritbilder och skicka detta vidare till 5 bloggar.

1. Mina nära o kära (såklart!) Min familj och mina goa vänner. Alla jag har runt omkring mig i vardagen som gör mig glad, både tvåbenta och fyrbenta... :-)

2. Folkmusiken. Att sitta med en fiolvän och spela polskor en kväll är som att gå i terapi ... Man mår så bra i själen, svänget och tonerna går rakt in i mitt hjärta!

3. Att resa. Alla nya intryck och upplevelser jag får genom att resa gör mitt liv rikare!

O så favoritfotot... det får för dagen bli ett kort på Wilma precis då vi fick hem henne. Min dröm om hund har gått i uppfyllelse. Att vara låst, fixa hundpass och det svåra med att uppfostra en hund känns så pluttigt i jämförelse vad vi får tillbaks. En glad viftande svans kan ändra min sinnesstämning på ett litet kick. Min lilla guldklimp i livet!


5 mysiga bloggar ska få detta award av mig, och det blir:

Hannis hem


Ias Corner


Vita drömmar och svarta tassar


Mom´s Kitchen


Hemmabloggaren5 kommentarer:

 1. Hej Mira!
  Kul att du antog awarden! Vilken uunderbar bild på sötaste Wilma!!

  Vad kul att det går så bra för er på hundkursen!

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Tack tack tack! Vilken söt award!!
  Stora kramar!!

  SvaraRadera
 3. Grattis till Awarden!
  Wilma är så söt! Krya på dig!
  Har en trevlig tisdag!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 4. Grattis till awarden! :)

  Vilket söt liten tjej du har. Åh en väldigt härlig blogg!

  Ha en bra dag! Kram Maria

  SvaraRadera