15 juli 2010

Här händer det grejer fast ändå inte...
Idag har det hänt lite grejer här hemma, även fast man känner att inget händer... fattar ni?

Jag blir så frustrerad ibland att inget blir gjort, men så ändå när jag ser på vad jag gör så inser jag till slut att visst händer det grejer här hemma... men ibland är det ju sånt som bara blir av utan att man reagerar speciellt... som t.ex att plocka in i diskmaskinen, tvätta en tvätt med nedlortade hundtassarkläder, att göra en god middag och så lite vila o lite hundboksläsning. Observera att jag idag också tog en joggingrunda PRECIS då hällregent började, men det gjorde faktiskt inget för värmen var där och regnet bara tillförde lite svalka... men som jag var blöt när jag kom tillbaks... på nåt sätt så kändes motionsrundan då Extra Hurtig o Nyttig. Mötte en kvinna på vägen mitt i ett riktigt dunderregn... vi skrattade lite o hon sa att det faktiskt är väldigt bra för hyn med lite extra fukt ... Det gillar jag!

Sen, senare på dan, vid ett piggt tillstånd, dock med en enorm hetta utomhus, så tar jag mig an rabatten på nersidan trädgården o planterar några inköpta lavendel och en kruka med underbara röd-rosa rosor tillsammans med en härligt klarblå hängpetunia.

På kvällskvisten när det känns svalare ute så hamnar jag i en "andra andning" och planterar lite rosa o vita pelargoner i en gammal kittel från loppis Nittsjö. Köpte en liten blå pool i hårdplast som Wilma ska få bada i. Hon har tappat många tänder nu på ett fåtal dagar så hon är spak o med denna värmen så tar vi det lilla lugna....

Igår var vi o hälsade på på ett hunddagis. Det var kanon, men vet inte om Wilma får plats där ännu... ovissheten smyger sig på, dagarna går fort o vi njuter av sommaren! Samtidigt har jag en gnagande oro inombords för hur det kommer bli med Wilma när vi börjar att jobba...

Dagmatte sökes i Göteborgstrakten helt enkelt! Har ni nåt bra tips så bara skriv!!!

Kram/Mira

8 kommentarer:

 1. Hej Mira önskar jag visst någon bra dagmatte men tyvärr kan jag inte hjälpa dig på den fronten! Ha en trevlig helg! Kram Annica.

  SvaraRadera
 2. Kikar in för att önska en trevlig helg!

  kram/Olg@

  SvaraRadera
 3. Oj som hon växer , den lilla damen! Vet inget hunddagis i Göteborg, tyvär! Kan tänka mig att det känns jobbigt men det löser sig nog ska du se. Härlig tur till Nora ni hade, är uppvuxen i norra trakterna av Örebro så det känns som hemma får nästan lite hemlängtan..
  Ha en härlig sommar, Helena.

  SvaraRadera
 4. Men vad du hinner med!
  Och jogga!!! Jisses,har inte sprungit en halvmeter sen semestern började=))
  Så jag lär få jobba på flåset!

  Vilken låda du fyndat.
  Den hade jag kastat mig över.

  Hoppas att det löser sig med hunddagiset!
  Förstår att det blir en oro att inte veta.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Oflax med regn mitt i joggandet men som sagt, det är ju bara vatten även om man skulle bli dyngsur ;-)

  kram

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det roligt med ett kort och ett riktigt ansikte på någon man bara "snackar" med :)

  Fast lite nervöst var det allt, jag vill inte gärna synas på bild, men jag måååste bara göra ett undantag eftersom jag är så stolt över mitt hår :)
  Och sen är det ju extra kul när man får snälla hälsningar i gästboken med :)

  Lilla Wilma!! Ja, jag är glad över att ha mor och far i samma stad, äntligen. De vill vara dagmatte/husse till Scooby, men jag har ju inget jobb än så vi kan andas ut en liten stund till.
  Hoppas det löser sig för er!

  Ha en fortsatt underbar semester och vecka!
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 7. Tycker som du får gjort både det ena och det andra :) och det är ju faktiskt så att ibland så gör man mycket mer än man tänker på att man får gjort!

  Hurtigt att du är ute och springer i regnet, skön känsla efteråt

  Ha det gott

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 8. Oj vilken hurtbulle!!!!!!

  Ha de så gott!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera