23 april 2010

Den som väntar på nåt gott ...

Hej, här är jag igen!

Jag har inte glömt bort er, kikar in hos er regelbundet men har inte riktigt haft ro att skriva kommentarer eller göra nåt inlägg.

Jag tänker inte (för ovanlighetens skull) ha dåligt samvete över detta :-)  , utan blir såå glad då jag ser att ni har kikat in hos mig trots ett litet uppehåll. O ni känner väl säkert igen er, livet kan va lite upp o ner ibland, vardagen rinner iväg och mitt i detta så finns vi där o ska pussla ihop allt. Men allt brukar lösa sig! :-)

Jag räknar ner nu... söndag MORGON åker vi och hämtar hem vår lilla Wilma! 
Jag har bestämt att gå o lägga mig TIDIGT på lördag kväll så att det fortare blir söndag... som när man var liten o man väntade på julafton. Fast för egen del så längtar jag ännu mer nu... hihi! Men jag har ju väntat på detta hela mitt liv, så vad är väl en dag till..?

Det är ju snart söndag! Tjoho!

Kram på er alla goa läsare av min blogg och ha en underbar helg! (Det ska bli lite varmare i helgen hörde jag rykten om.. hoppas hoppas! )

/Mira

3 kommentarer:

 1. Jag gillar dina bilder med vattendroppar! Vilken bedårande liten valp ni ska få hem snart! De luktar ju såå gott och har så gosig och len mage. Här väntar vi på kattungar vilken dag som helst. De ska komma senast söndag är det tänkt. Kattmamman är stor om magen och vill nog också att de ska ploppa ut. Ha en skön helg! Kram STina

  SvaraRadera
 2. Hej igen!

  Kul att se du är tillbaks på bloggen igen, vad spännande de ska bli när du får hem Wilma,har du tagit bort sånt som du är rädd om, de är nog lugnast!!! men va mysigt med den lilla!!!

  Kramar från E o M

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar helg!!! Kramar Olg@

  SvaraRadera