17 mars 2010

Fixartagen....

Hej på er!

Jag börjar känna hopp om en vår, solen skiner ju så grannt och häromdagen fick jag sån energi så jag tog spade o gav mig upp på toppen av snöhögen på framsidan för att luckra upp den och kasta ut lite på gatan. Solen smälte fort den utspridda snön, det kändes riktigt bra. En mental handling mer än en visuell, snön ligger fortfarande tjock, men det smälter mer o mer för varje dag. Det är så skönt!

Igår kom en onödig påträngande värk i nacken, och efter jobb hela dagen o kvällen så visste jag inte om jag höll huvudet snett eller om axlarna var uppe eller nere. Alltså - totalt superspänd människa!!! Aj aj... nackspärr är inte bra....  mannen masserade o idag fick jag en akuttid hos en vän som jobbar med akupressur. Ikväll känns det bättre. Det finns hopp även där.

Mannnen o jag var på IKEA idag och inhandlade ett stycke tvättkommod/tvättställ "Flåren". Vi har ingen större lust att totalrenovera badrummet, så en uppiffning får vara gott nog. Gillar den serien, lite charmig. Mina föräldrar kommer nämligen ner o hälsar på i helgen och med en pappa som bygger både hus o kök o... typ allt man kan tänka sig... så brukar jag alltid passa på att sticka för honom nåt att greja med när de kommer hit. O jag tror faktiskt att han gillar det, det har vi gemensamt i min familj - vi blir rastlösa när inget händer!
















bilder från Goggle/IKEA



Kram o sov så gott!

6 kommentarer:

 1. Härligt med badrumsplaner! Mindre kul med nackspärr. En så "enkel" åkomma kan vara så hemsk!!! Skönt att du fått hjälp.

  Ha en fin dag och trevlig helg lite i förskott
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Ofta räcker det ju med en uppiffning.
  Det kan bli helt nya rum med enkla medel som tur är!
  Hoppas att nackbesvären ger med sig!
  Så du kan bara mysa i helgen när du får besök/
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Lycka till med badrumsplanerna, smidigt att ha en händig pappa :)

  IKEAS lantliga badrumsserier är sååå fina och verkligen prisvärda!!

  Hoppas nacken är bättre idag!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder på IKEA:s badrum.
  Hoppas att det nackonda har gått över!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!!
  Nackspärr...usch det brukar jag oxå få...
  Lycka till med badrummet;o)

  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vi har också Fåren i vårt badrum, tyvärr är badrummet så minimalt att vi bara får plats med den höga möbeln. Om jag hade ett större badrum skulle jag köpa allt annat i samma serie. Trivs mycket bra med den!

  SvaraRadera