tag:blogger.com,1999:blog-7945441820162215448.post8129445345299416985..comments2023-08-27T09:28:28.616+02:00Comments on Nilla Nyfiken: Grön måndagAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05813503262443457101noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7945441820162215448.post-627113924910946602013-06-09T20:13:29.684+02:002013-06-09T20:13:29.684+02:00Hej Pernilla. ROLIGT att just DU hittat till min b...Hej Pernilla. ROLIGT att just DU hittat till min blogg. Och jättefin blogg du har. Du tar ju underbara bilder. Jag är också imponerad av att du redan kan skörda gurkor. Mina har just börjat blomma. Välkommen som bloggläsare av Poppys trädgårdsblogg! kram PoppyPoppys trädgårdsblogghttps://www.blogger.com/profile/11922336869617373323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7945441820162215448.post-75161384195387414562013-05-29T12:45:18.602+02:002013-05-29T12:45:18.602+02:00Låter som en härlig start på semestern! Jag älskar...Låter som en härlig start på semestern! Jag älskar oxå att gå hemma o skrota, mer o mer ;)<br />Fint med växthus, kram SussHemma på Sjuanhttps://www.blogger.com/profile/12461860802780138776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7945441820162215448.post-22213955849887469432013-05-27T20:50:53.647+02:002013-05-27T20:50:53.647+02:00Fina bilder och härligt med en riklig skörd av gur...Fina bilder och härligt med en riklig skörd av gurka! Tur för dej - eller är det skicklighet?Halvskala gurkan så att det blir remsor av skal kvar, halvera på längden, gröp ur och skär i cm-tjocka halvmånar som fräses en liten stund i smör.Ett gott tillbehör till fisk.<br />SusanneI min smakhttps://www.blogger.com/profile/11139418166961494875noreply@blogger.com